Iğdır’da Polisler 180. Yıl Dönümünde Kan Bağışında Bulundu

Iğdır Emniyet Teşkilatı’ndan Örnek İşbirliği: Polisler Kan Bağışında Bulundu

Haber: Serdar ÜNSAL

(IĞDIR) – Iğdır‘da, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180’inci yıl dönümünde 448 emniyet personeli kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, “Hem polis haftası hem de birlik ve beraberliğimiz için kan veriyoruz” dedi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü bahçesine kurulan kan verme merkezinde Kızılay ekipleri, gönüllü 448 emniyet personelinin kan bağışlarını kabul ettiler.

İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay yaptığı açıklamada, “Bu hafta biliyorsunuz, polis teşkilatının 180. yıl dönümünü kutluyoruz. Biz de Iğdır Emniyet Teşkilatı olarak canımızla kanımızla bu milletin vatanın hizmetindeyiz şiarıyla kan veriyoruz. Hem polis haftası hem de birlik ve beraberliğimiz için kan veriyoruz. Bütün arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Iğdır Valisi Ercan Turan ise kan veren polisleri ve personeli kutlayarak teşekkür etti.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: ANKA / Yerel

Related Posts

Göz tansiyonu sinsi tehlike: Erken teşhis hayati önemde

Halk arasında göz tansiyonu olarak bilinen glokom, genellikle hiçbir belirti vermeden ilerleyen ve erken teşhis edilmediğinde kalıcı görme kaybına yol açabilen sinsi bir hastalık olarak biliniyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Sait Günerigök, “Glokom genellikle yavaş ve sinsi seyreder. Bu nedenle yılda bir kez göz muayenesi yaptırmak, özellikle risk grubundaki bireyler için hayati önem taşır” dedi.

Yediğiniz dondurmalara dikkat: Katkı maddeleri dikkat eksikliğine yol açabilir

Hazır dondurmalardaki katkı maddelerinin, çocuklarda dikkat eksikliği ve davranış bozukluklarına yol açabildiğini söyleyen Çocuk Nefrolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cihangir Akgün, “Çocuğunuzun en sevdiği o rengarenk dondurma, düşündüğünüzden daha fazlasını içeriyor olabilir” dedi.

KKKA vaka sayısı artıyor: Keneye dikkat

Yaz aylarının gelmesiyle kene vakalarında artış yaşanırken, uzmanlar Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına karşı uyarıyor. Prof. Dr. Bülent Ertuğrul, hastalığın ölümcül seyredebileceğini belirterek “Kene çıplak elle çıkarılmamalı, mutlaka sağlık kuruluşuna başvurulmalı” dedi.

Yaz tatilinde masum gibi görünen tehlikeler: Çocuklarınızı koruyun!

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Güzel, yaz aylarında artan sağlık risklerine karşı aileleri uyardı. Tatil sürecinde çocukları güneş çarpmasından enfeksiyonlara kadar birçok tehlikeden korumanın yollarını anlattı.

Yazın bu yiyecekleri asla tüketmeyin: Vücudun soğuma mekanizmasını zorluyor

Yaz aylarında serin kalmanın yolu sofranızdan geçiyor. Uzmanlara göre, sıcak havalarla başa çıkmanın en etkili yolu, klima kullanımının yanı sıra doğru beslenme alışkanlıklarını benimsemekten geçiyor. İşte yazın tüketilmemesi gerekenler…

Demans riski yaşanılan bölgeye göre değişiyor!

ABD’de yapılan bir araştırmada, demans (bunama) riskinin yaşanılan coğrafi bölgeye bağlı olarak değişebileceği tespit edildi.